Hi there!

Wij zijn Jorne & Febe, een reisverslaafd koppel met een missie: aantonen dat zelfstandig de wereld verkennen helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn!

Let’s hit the road!

Twee natuurliefhebbers, één fotografe en één weetjesman, trekken de wereld rond en brengen daar uitgebreid en eerlijk verslag over uit op ‘De Voyageurs’, een blog voor de doe-het-zelf-reiziger.

Onze missie

We geloven oprecht dat reizen ervoor zorgt dat je meer open minded in het leven staat. Met De Voyageurs proberen we aan te tonen dat (ver) reizen niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn, om zo hopelijk meer mensen kennis te laten maken met andere mensen, culturen en religies.

De Voyageurs in cijfers

3.5k instagramvolgers

10,23% engagement rate

90% Belgen en Nederlanders

65% vrouwen en 35% mannen

4k unieke lezers per maand

Bij het plannen van onze reizen merken we steeds dat heel veel nuttige informatie enkel in het Engels te vinden is. Om onze reistips zo toegankelijk mogelijk te maken kozen we er van bij de start bewust voor om als Belgische reisblog in het Nederlands te schrijven. Negentig procent van onze lezers zijn dan ook Belgen en Nederlanders. Daarnaast vinden we het belangrijk om een persoonlijke connectie op te bouwen met onze volgers. We zijn dan ook trots op onze engagement rate van 10,23%, wat beduidend hoger ligt dan het gemiddelde voor een account met een gelijkaardig bereik (3%).

Nominaties

Sinds 2019 werd De Voyageurs reeds drie keer genomineerd voor een Belgian Travel Blog Award. Voorlopig zonder er eentje te verzilveren, maar dat maakt ons niet minder fier op onze selecties want deze worden beoordeeld door een jury van professionals uit de toeristische industrie.

Samenwerken?

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. We houden er dan ook van om de sfeer en het gevoel van elke bestemming te vertalen naar de mooiste foto’s. Deze drive zorgt ervoor dat het in beeld brengen van een locatie ondertussen tot één van onze sterkste punten behoort. Een samenwerking met De Voyageurs laat elke plek gegarandeerd van haar beste kant zien!

Overtuigd om met ons mee op voyage te trekken en samen iets leuks uit te werken?

Fijne samenwerkingen

In de pers

Overtuigd om met ons mee op voyage te trekken en samen iets leuks uit te werken?