Over Ons

‘De voyageurs’: zo staan wij in onze familie bekend, en dat is niet geheel onterecht. Te lang thuis en het begint altijd weer te kriebelen om onze koffers te pakken en een nieuwe plek te gaan ontdekken. Met deze blog willen we graag onze passie voor reizen met jullie delen!

Vaak krijgen we de vraag hoe we dat allemaal betalen, of hoe we dat steeds allemaal geregeld krijgen. Wij zijn er zeker van dat avontuurlijke ervaringen voor iedereen weggelegd zijn en willen jullie via deze weg aantonen dat reizen helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn.

All-in vakanties zul je hier niet vinden, maar reizen waarin je constant je eigen grenzen opzoekt, nieuwe ervaringen opdoet of verborgen plekjes tussen de locals vindt, daar is het ons om te doen. Kijk even rond, droom lekker weg. En begin die koffer al maar te pakken!   

Heb je een vraag voor ons die niet in deze blog beantwoord is? Of kunnen we je ergens anders mee helpen? Aarzel dan niet en stuur ons een mailtje (contact@devoyageurs.be) of vul onderstaand formulier in!