A.S. Adventure Explore Camp Jordanië

Dag lieve mensen van A.S. Adventure. Heel erg bedankt voor de geweldige samenwerking! Op deze pagina vinden jullie enkele belangrijke inzichten terug over wat we hebben uitgespookt tijdens het fantastische Explore Camp!

Insta Stories

Stories zijn het ideale hulpmiddel om op een verhalende manier verschillende mensen te bereiken. We postten uiteindelijk een totaal van 70 stories over het A.S. Adventure Explore Camp. Sfeerbeelden, reisbeelden, producten, the Jordan Trail,.. het kwam allemaal in beeld.

Views

Views / story

Tussen 460 en 700 views / story

“Die foto’s, mindblowing!”

– rietdemasure –

“Heel leuk om te volgen! Zelf ook aan het twijfelen om de Jordan Trail te doen! Dus zeer benieuwd naar het vervolg 😍”

– janacools –

“Heel mooi verslag!”

– jannedeneckere –

Instagram Post 1

Follower Reach
Non-Follower Reach
Likes
Reacties
Opgeslagen

1238

672

234

37

5


“Waanzin! Staat zeker ook op de lijst!”

– miksimons_photography –


“Wat een mooie sfeerbeelden!”

– gundiscover –


“Zo mooi! En die portretten geweldig ❤️”

– reismol.nl –

Voor wie onze stories nog niet zag: ik mocht met @asadventure vorige maand een week mee op Explore Camp naar Jordanië om fantastische producten te testen. En wat een geweldige week was dat!

Samen met @travelbase liepen we een mooi stuk van @thejordantrail helemaal tot in Petra. Jordanië stond al eventjes op m’n bucketlist en stelde alvast niet teleur. Wat. Een. Plek. Elke dag een ander landschap, elke avond een overheerlijke maaltijd en altijd midden in de natuur met in de verste verte niemand te  bespeuren. Een reis die me op het lijf geschreven was!

Mooie mensen ontmoet, heel wat extra wandelervaring opgedaan, onvergetelijke herinneringen gemaakt en me eigenlijk gewoon dik geamuseerd.

Een bestemming die we alleen maar warm kunnen aanbevelen en hopelijk ooit met z’n tweetjes mogen bezoeken. Want terugkeren doen we sowieso.


Instagram Post 2

Follower Reach
Non-Follower Reach
Likes
Reacties
Opgeslagen

927

593

201

20

9


“Juist wat je zegt. Je moet het met je eigen ogen kunnen zien 😍”

– travelonsneakers


“Prachtig!”

– gringothegrey –


“Wauw zo’n mooie foto’s! 😍”

– hetlevenvanonsdromen –

Op de allerlaatste dag van het @asadventure Explore Camp was het eindelijk tijd voor één van de 7 wereldwonderen: Petra.

Foto’s doen deze mystieke plek echt geen recht. De toeristische drukte maakt de ervaring natuurlijk net iets minder authentiek, maar wie moeite doet kan die drukte gelukkig nog wel vermijden.

Enkele tips voor een geslaagd bezoek:

🐪Ga zo vroeg mogelijk om de massa te vermijden.
🐪Plekken die je zeker moet bezoeken: Siq, de Treasury, het viewpoint op de Treasury, de Royal Tombs en de Monastery.
🐪Bezoek de Monastery via de backdoor.
🐪Plan twee dagen in voor een bezoek aan Petra.
🐪Trek goede wandelschoenen aan! Petra is gigantisch. Zo liep ik hier maar liefst 20 kilometer op één dag. En dat was nog zonder een bezoek aan de Monastery.
🐪Wandel zelf en doe geen beroep op een paard of ezel.
🐪Neem je lunch vooraf mee.
🐪Neem zeker je paspoort mee!

Een reis naar Jordanië is zeker niet compleet zonder een bezoek aan deze bijzondere plek.


Instagram Post 3

Follower Reach
Non-Follower Reach
Likes
Reacties
Opgeslagen

792

78

100

15

2


“Heel mooi vastgelegd. Prachtige momenten en herinneringen voor het leven ❤️”

– offthemainroad_ –


“Prachtige foto’s 😍 zo herbeleef ik ook mijn reis opnieuw”

– febenaeye –


“Wat een prachtige en unieke ervaring moet dit zijn 😍”

– coordinotes –

Terwijl ik stap voor stap omhoog klauter, voel ik de zon branden op m’n huid. Het weerbericht voorspelde nochtans regen, maar daar merken we de eerste dagen alvast niets van. Bij elke stap geeft het landschap een stukje van haar geheimen prijs en bovenaan de top worden we getrakteerd op een sensationeel uitzicht.

Nooit had ik durven denken dat het landschap in Jordanië zo divers is. Van met palmboom bezaaide canyons en frisse rivieren tot eindeloze rotsformaties en tientallen kleuren. Nee, wandelen in Jordanië gaat nooit vervelen.

Elke dag kom ik moe maar voldaan het kamp binnen gewandeld, waar de kok (the real mvp) ons keer voor keer verrast met een verrukkelijke maaltijd. Nog nooit voelde een reis zo luxueus aan. Wanneer we daarna allemaal samen knus ons bed in duiken – de ene keer in onze eigen tent, de andere keer in een bedouin tent of grot – sluit ik de dag af met alleen maar meer goesting om de volgende al te starten.

Wanneer de astmatische ezels zonder decibelmeter me voor de zoveelste keer wakker balken en de blaffende honden zich maar al te graag in het gesprek mengen, draai ik me geeuwend nog eens om. Veel wordt er deze week niet geslapen, maar op een plek als dit deert dat gelukkig niet.

Dankjewel @asadventure en @travelbase voor deze mooie ervaring. De brede glimlach op m’n gezicht wanneer ik vrienden en familie over deze reis vertel, verklapt al snel hoe goed ik het had!

The Jordan Trail: a blog post

Jordanië heeft onverwacht m’n hart veroverd. Om meer reizigers warm te maken voor deze geweldige bestemming besloot ik Jordanië toe te voegen aan onze website. Het eerste artikel werd reeds geschreven en de rest volgt in de nabije toekomst. Daarnaast staat er ook een artikel over de Jordan Trail gepland, want ook daar was ik laaiend enthousiast over!

Sommige samenwerkingen zijn zeker en vast voor herhaling vatbaar. Als jullie er net zo blij mee zijn als wij, laat ons dan iets weten, want we willen graag weer samenwerken!

© 2023 De Voyageurs. All Rights Reserved